BLIV STØTTEMEDLEM AF FNK

Du kan nu blive støttemedlem af FanNetværket for Kvinder!

Vi har siden vores begyndelse valgt at have en løs organisering i form af en styregruppe, og vores medlemmer har været de, der har valgt at tilmelde sig vores nyhedsbrev og melde sig ind i vores facebook gruppe.

Vi valgte dog tidligt at lade os ligge under den nationale fanorganisation Danske Fodboldfans (DFF). Det har givet flere fordele, og vi har ikke skulle tænke i bankkonti, ligesom DFF har været med til at delvist finansiere vores arbejde og seminarer.

Vi har nu valgt at udnytte at DFF har et stærkt medlemssystem og åbne op for at du kan blive støttemedlem af FanNetværket for Kvinder og dermed være med til at støtte vores arbejde økonomisk, udover de muligheder du kan finde længere nede på denne side.

Det koster kun 75 kr om året at være støttemedlem – og alle uanset køn kan være med.

Alt overskud fra FNK støttemedlemskaber går direkte til vores arbejde.

Meld dig ind idag!

TILMELD DIG NETVÆRKETs mailingliste

FanNetværket for Kvinder er for alle kvindelige (og non-binære) fodboldfans af danske klubber. Du er velkommen uanset alder, seksualitet, religion, hudfarve – og uanset om du tager på stadion eller ser de fleste kampe på TV.

Når du skriver dig op herunder bliver du tilmeldt vores mailingliste, så du er sikker på at modtage den seneste information fra os. At være en del af netværket forpligter dig ellers ikke til noget og du kan involvere dig i det omfang du har lyst. Uanset hvad, står vi stærkere jo flere vi er og vi er glade for din opbakning – tusind tak!

Meld dig til her

* indicates required

Støt FanNetværket for Kvinder

FanNetværket for Kvinder er en non-profit organisation, som er organiseret under Danske Fodboldfans.

Vi har valgt at FNK skal være åbent for alle, og har derfor ikke indført medlemskaber med betaling, men udelukkende fokuseret på vores mailingsliste og Facebook gruppe til at organisere kvindelige fodboldfans.

Vi har dog en masse ideer og ambitioner, som kræver finansiering. Hidtil har vi finansieret vores aktiviteter gennem brugerbetaling, samt støtte fra DFF og Divisionsforeningen.

Men for at øge kendskabet og vores aktiviteter har vi nu åbnet op for to forskellige støtte muligheder.

Støt os hver måned på 10'er

10’er giver dig mulighed for at støtte FanNetværket for Kvinder med et fast beløb, hver måned.

Du vælger selv størrelsen på din støtte, du kan støtte med helt ned til 5 kr, eller frit vælge hvor meget du vil støtte med.

Støt os med en enkelt indbetaling på MobilePay

Hvis du bare har lyst til at støtte FanNetværket for Kvinder en enkelt gang, så er det også muligt. Vi har en MobilePay Box åben til samme formål.

Du kan sende støtte til FNK på 2431ZU

STILLETTER PÅ TRIBUNEN - EN PODCAST

Velkommen til Stilletter på Tribunen. En Podcast for, om og af kvindelige fodboldfans, lavet af FanNetværket for Kvinder. 

Podcasten handler om FanNetværket for Kvinders arbejde, men vi vil også tage fat i interessante emner, og invitere gæster ind i studiet.

Har du forslag til et emne, du mener vi skal tage fat i, eller en gæst vi skal snakke med? Så send os en mail på fnk@fairfans.dk

AKTUELLE AFSNIT